Omega 3 overrasker

#DETTE ER EN REKLAME

Lider du af kroniske smerter? Så læs med her – for der er måske hjælp at hente.

Kroniske smerter påvirker rigtig mange danskere. Problemer har taget om sig i sådan en grad, at det i dag er hver femte der oplever konstante, vedvarende smerter.

Heldigvis er der godt nyt! Fiskeolie kan være effektiv til at lindre nogen smerter uden bivirkninger.

Hvad gør fiskeolie effektivt, når det kommer til at reducere kroniske smerte? Og hvorfor skal du prøve det?

Hos mange kroniske smertepatienter, så er det typisk en overreaktion på smertesignaler, der forårsager de kroniske smerter.

Omega 3 har muligvis evnen til at lindre den inflammation, der er årsag til visse sygdomme og symptomer, der fører til de mange kroniske smerter.

 

Omega-3 gav Anne et nyt liv

Anne er i starten af 40’erne – og har lidt af gigt det meste af sit voksne liv. For seks uger siden bestilte hun sin første forsendelse af Omega-3 olie. Det har vendt op og ned på hendes tilværelse.

Inden hun prøvede fiskeolie olie var hun i et langt og frustrerende forløb med skiftende medicin, som enten ikke virkede eller gav voldsomme bivirkninger.

Efter nogle ugers brug af Omega 3 olie oplevede hun en væsentlig smertelindring. Og det blev faktisk kun bedre som ugerne gik.

“Men det er jo ikke sådan, at jeg er blevet rask og fuldstændig smertefri på halvanden måned. Jeg skal stadig huske at tage nogle hvil i løbet af dagen. Men i mange år har jeg været vant til, at det nærmest har været umuligt at planlægge noget som helst. Sådan er det ikke længere. Det er et helt nyt liv, jeg er ved at lære at vænne mig til!”

Køb din Omega-3 ved at trykke her.

 #SPONSORERET INDHOLD