Kirsten og hendes historie om fiskeolie

#SPONSORERET ARTIKEL

Som pensionist nyder Kirsten at hygge med hendes børnebørn, men for år tilbage blev det sværere for hende at nyde, da hun dagligt begyndte at opleve store smerter i sine hænder. Det viste sig at være gigt – og diagnosen betød at Kirsten måtte vælge visse aktiviteter fra og skulle have hjælp til mange ting i hverdagen. Heldigvis fandt hun en behandling, som havde overraskende effekt.

Da Kirsten først fik konstateret gigt i sine hænder, så det slemt ud. Lægen forklarede hende, udfra røntgenbilleder, at gigten var tilstede i alle hendes fingre. Kirsten blev egentligt ikke overrasket, da denne diagnose passede på hendes smertefulde symptomer. Hun mistede alt mod, da lægen fortalte hende, at gigten ikke kunne helbredes og hun oplevede at ingen slags behandlinger eller smertestillende medicin hjalp.

En dag til yoga fik hun et godt råd 
Et par gange om ugen besøger Kirsten det lokale yoga center. Her får hun udover træning, nogle gode snakke og hyggeligt samvær. En samtale skulle vise sig at ændre hendes liv: ”Jeg fortalte nogle af de andre kvinder om mit besøg hos lægen og hvordan den fremskredne gigt skabte gener i hverdagen. Det viste sig, at en af de andre kvinder også havde døjet med problemet længe.

Samtalen gav Kirsten fornyet håb, måske var der en potentiel løsning: ”Det tiltalte mig meget, at jeg kunne få en mere naturlig form for behandling uden bivirkninger. Derfor besluttede jeg mig for at prøve fiskeolien.

Efter Kirsten begyndte behandlingen med Omega 3 olie, oplevede hun fremskridt. Allerede efter to uger mærkede hun lindring og forbedret søvn.

Tryk her for at købe fiskeolie 

#DETTE ER EN REKLAME